25/06/2024

Reacția Gabrielei Cristea după ce Cristina Șișcanu a născut. Ce i-a transmis proaspetei mămici

Reacția Gabrielei Cristea după ce Cristina Șișcanu a născut. Prezentatoarea de televiziune i-a transmis un mesaj emoționant.

Cristina Șișcanu și soțul ei, prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu sunt în culmea fericirii. Sâmbătă dimineață, 29 aprilie, a venit pe lume fiica lor, pentru care au ales numele de Petra.

Jurnalista a născut prin cezariană. Fetița adusă pe lume de Cristina Șișcanu are 56 de cm și 3780 de grame. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți din anul 2011, acesta fiind primul lor copil.

Gabriela Cristea, care este și ea însărcinată cu primul ei copil, a reacționat imediat după ce Cristina Șișcanu a născut.

Reacția Gabrielei Cristea după ce Cristina Șișcanu a născut. Urări pentru micuța Petra

După ce Cristina Șișcanu a făcut publică prima imagine cu fetița ei și a lui Mădălin Ionescu, Gabriela Cristea a ținut să le transmită părinților un mesaj și să le facă urări pentru micuța lor.

„Să îi fie viața lină! Să vă trăiască și să vă aducă toată bucuria din lume!!”, a transmis Gabriela Cristea.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *