26/02/2024

Ce are Andreea Bălan pe masa de Paște. Soțul ei a făcut cozonaci

Ce are Andreea Bălan pe masa de Paște. Cântăreața s-a lăudat cu cozonacii făcuți de partenerul ei de viață, George Burcea.

Cântăreața Andreea Bălan are cu ce se mândri. Are o carieră de succes și o familie care o face să se simtă împlinită și fericită.

Vedeta, care s-a căsătorit cu actorul George Burcea în luna martie și care are o fetiță, Ella, petrece Paștele în familie.

Artista le-a dezvăluit fanilor săi un detaliu neștiut până acum, și anume că partenerul ei de viață este foarte priceput într-ale gătitului.

George Burcea este cel care a pregătit cozonacii pentru sărbătorile pascale.

 

Ce are Andreea Bălan pe masa de Paște. „Pe lângă faptul că arată super, mai și gătește?”

Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Andreea Bălan le-a arătat prietenilor ei virtuali cozonaci delicioși pregătiți de soțul ei, George Burcea.

„Tati a făcut cozonaci delicioși pentru mami și Ella ? Sărbatorim Paștele în familie ? Voi?”, le-a spus Andreea Bălan internauților.

Fanii au rămas mască și i-au trimis numeroase mesaje.

„Fugi de aici că nu te cred!! ? Pe lângă faptul că arată suuuper mai și gătește (prăjiturește)?!”, „Un tătic exemplu și un bucătar desăvârșit, cu siguranta cozonacii sunt delicioși, să-i serviți sănătoși, vă pup. ???”, „.. Ce tătic talentat !!! Paște fericit !!!”, „Serios ???? Trimite-l pe tati și la noi „.

Post-ul Ce are Andreea Bălan pe masa de Paște. Soțul ei a făcut cozonaci apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *