19/07/2024

EXCLUSIV / Reconversie profesională înainte de pensionare! Gabriel Dorobanțu, tentat să se facă ghid turistic

În vreme ce artiștii tineri, pe val, pot face bani grei pe scenă, cei din generația veche nu mai iau acest lucru ca pe un deziderat. Gabriel Dorobanțu, de exemplu, este atât de relaxat încât se gândește serios să se facă ghid turistic.

La 64 de ani, așadar, la numai un an distanță de vârsta pensionării, Gabriel Dorobanțu ar putea trece printr-o reconversie profesională spectaculoasă.

Interpretul de muzică ușoară e de ani buni turist “profesionist” – numai anul trecut a vizitat, printre altele, Spania, Insulele Baleare, Ucraina, Israel, Turcia și Malta -, iar refrenul uneia din melodiile sale, “Fug încolo, fug încoace/ Asta e destinul meu”, i-a devenit motto. Călătorește enorm și nu doar de plăcere (când alege grupurile organizate), ci și pentru angajamente concertistice, fiindcă se numără printre interpreții chemați des la spectacole de românii stabiliți peste hotare.

Desele deplasări l-au făcut să devină un obișnuit al agențiilor de turism, iar apoi, în timp, un apropiat al patronilor acestor companii. Recent, unul dintre aceștia i-au făcut o propunere tentantă: să devină ghid turistic cu acte în regulă și un colaborator al agenției căreia i-a fost până acum client. Afacere bună, căci în loc să mai scoată bani din buzunar pentru a călători, Gabriel Dorobanțu ar fi plătit pentru asta!

Aflat acum în Cipru, cântărețul ne-a mărturisit că a fost luat prin suprindere, la modul plăcut, de această propunere și se gândește serios acum dacă să-i dea curs. Deocamdată însă, se bucură de vacanță.

Trăiește la Cornu ca într-o vacanță! Gabriel Dorobanțu, tentat să se facă ghid turistic

În vreme ce vedetele originare din provincie au plecat din orașele natale și s-au relocat la București ca să-și trăiască faima, Gabriel Dorobanțu a făcut invers: s-a mutat din București la Cornu, acum vreo 10 ani, într-o casă cu curte, alături de mama lui. Dorobanțu e burlac și așa are de gând să rămână tot restul vieții.

Post-ul EXCLUSIV / Reconversie profesională înainte de pensionare! Gabriel Dorobanțu, tentat să se facă ghid turistic apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *