23/05/2024

Cel mai longveviv solist de muzică ușoară, Alexandru Jula a urcat pe scenă la 82 de ani! A fost aplaudat de Smiley, Andra și Delia

Cel mai longeviv cântăreț de muzică ușoară român, Alexandru Jula a urcat din nou pe scenă, la aproape 83 de ani.

Interpret de ”Cartea Recordurilor”, solistul a fost omagiat luni seară, pe scena Sălii Radio , la cea de-a XV-a ediție a Premiilor Muzicale Radio România Actualități. Condus pe scenă de Stela Enache, de asemenea, o solistă cu o carieră respectabilă în istoria muzicii ușoare românești,  maestrul Jula a primit un trofeu pentru lunga sa carieră, momentul decernării fiind aplaudat de întreaga suflare artistică prezentă la gala, artisti precum Smiley, Andra, Delia, Deepcentral ori prezentatorul Pro TV, Cătălin Măruță.

Alexandru Jula a urcat pe scenă la 82 deani

Autorul perenului succes ”Nevasta prietenului meu”, melodie lansată  la începutul anilor ’60, Alexandru Jula, care va împlini pe 4 iulie venerabila vârstă de 83 de ani, a ținut să demonstreze mai tinerilor săi colegi de breaslă că nu se lasă de cântat așa ușor.

Despre ”Soţia prietenului meu”, melodia a fost iniţial interzisă de cenzura partidului comunist datorită mesajului său. Însă, la un spectacol la care a asistat chiar Nicolae Ceauşescu, acesta a cerut expres să se cânte melodia în cauză, bulversând întreaga cancelarie de partid.

Anul trecut venerabilul artist a lansat un nou album intitulat ”Ultimul romantic”, și de asemenea o carte biografică.

 

FOTO Dumitru Angelescu

Post-ul Cel mai longveviv solist de muzică ușoară, Alexandru Jula a urcat pe scenă la 82 de ani! A fost aplaudat de Smiley, Andra și Delia apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *