25/06/2024

Fetița Marinei Dina, momente critice imediat după ce s-a născut. Abia acum a recunoscut prin ce a trecut

Fetița Marinei Dina, momente critice imediat după ce s-a născut. Vedeta a devenit mamă de gemeni pe 4 ianuarie, cînd i-a adus pe lume pe Aria și Zia, însă, abia acum a vorbit despre cel mai emoționant moment din viața ei.

Fetița Marinei Dina cântărea la naștere doar 1,890 kilograme, însă nimeni nu a știut prin ce a trecut fosta asistentă tv. Aceasta a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj emoționant.

Fetița Marinei Dina, momente critice imediat după ce s-a născut. Abia acum a recunoscut prin ce a trecut

Fetița Marinei Dina este o luptătoare. Micuța a prins puteri, iar mama ei este foarte mândră de ea

„Aceasta este prima noastră poză împreună. S-a născut la 35 de săptămâni cântărind doar 1,890 kilograme. După aproape 3 săptămâni în spital am reuşit să o strâng în braţe.(cele mai lungi din viaţa mea). Această micuţă fetiţă mi-a dat foarte multă putere. P.S. Băieţelul s-a născut cu 2.840kg, pe el puteam să îl iau mai devreme acasă, dar am decis să stau în spital cu amândoi şi să aştept să fie ambi bine, sănătoşi.” a scris Marina Dina pe una dintre reţelele de socializare.

 

Post-ul Fetița Marinei Dina, momente critice imediat după ce s-a născut. Abia acum a recunoscut prin ce a trecut apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *