29/11/2021

Cum arăta Maria Dragomiroiu în tinerețe. Imagini de colecție cu îndrăgita artistă | FOTO

Cum arăta Maria Dragomiroiu în tinerețe. Interpreta de muzică populară a făcut publice, la o emisiune de televiziune, imagine din albumul ei cu amintiri.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. este cunoscută publicului larg nu doar grație melodiilor sale, ci și podoabei capilare impresionante. De altfel, artista a mărturisit că nu și-a tăiat niciodată părul scurt.

În plan personal, cântăreața de muzică populară, care de-a lungul vieții a trăit și experiențe neplăcute, este căsătorită cu Bebe Mihu. vedeta are doi copii, Mircea și Ileana.

Cum arăta Maria Dragomiroiu în tinerețe. La fel de frumoasă ca acum

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 61 de ani, a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro Tv. În cadrul emisiunii au fost arătate mai multe fotografii cu artista, așa cum era ea în tinerețe.

La acea vreme, cântăreața de muzică populară, care a vorbit la un moment dat despre divorț, era o tânără extrem de atrăgătoare. Cu același păr lung curgându-i frumos pe spate și cu un chip ca de păpiușă, tânăra Maria Dragomiroiu era o frumusețe.

„Am fost un copil amărât”, spunea artista despre copilăria sa.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.