25/01/2022

Mirela Vaida, cu mâneca de la cămașă ruptă, în emisiune. “Am avut o răfuială cu una”

Mirela Vaida, cu mâneca de la cămașă ruptă, în emisiune. La început, cei prezenți s-au speriat, însă doar până ce vedeta le-a explicat amuzată de ce se află în această situație.

Mirela Vaida, cu mâneca de la cămașă ruptă, în fața tuturor. Evident că  a fost o glumă, cămaşa pe care o purta Mirela Vaida fiind creată special, în felul acesta.

Mirela Vaida, cu mâneca de la cămașă ruptă în direct la tv

„Am avut o mică răfuială. M-am certat. A vrut cineva să îmi fure geanta de pe umăr şi a plecat cu tot cu mâneca. Am zis să vin aşa. Totul pentru direct. Asta e frumuseţea directului: nu te iartă. Mă iertaţi, am avut o răfuială cu una de a vrut să îmi dea, să îmi ia geanta”, a spus Mirela Vaida la Antena 1.

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe a apărut vineri, 31 martie 2017, la ultima emisiune „Acces Direct”, de la Antena 1, după ce a anunțat că intră în concediu prenatal. Locul de moderatoare la emisiunea mai sus-menționată va fi luat de colega sa de trust, Mirela Vaida.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.