23/05/2024

Gabriela Cristea, mesaj emoționant după ce s-a aflat că este gravidă. “Eu cred că fiecare dintre noi…”

Gabriela Cristea, mesaj emoționant după ce s-a aflat că este gravidă în 16 săptămâni. Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii pe care o prezintă, despre iubire și despre cât de recunoscătoare îi este lui Dumnezeu, pentru ceea ce are.

Gabriela Cristea, mesaj emoționant după ce s-a aflat că este gravidă și că va deveni mamă în toamna acestui an. În Vinerea Mare, viitoarea mămică a avut câteva cuvinte emoționante pentru telespectatori.

Gabriela Cristea, mesaj emoționant după ce s-a aflat că este gravidă

Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru cei care o urmăresc

„Este Vinerea Mare şi eu cred că fiecare dintre noi ar trebui să ne întoarcem o clipă privirea către propriul suflet şi să ne gândim la toate lucrurile bune care ni s-au întâmplat de la Vinerea Mare de anul trecut şi până în vinerea asta. Şi dacă ar fi să stăm aşa şi să ne gândim că ar trebui să îi mulţumim lui Dumnezeu pentru tot ceea ce avem, să îi mulţumim pentru sănătatea pe care ne-o dă şi pentru dragostea cu care ne înconjoară în fiecare zi”, a declarat Gabriela Cristea în propria emisiune.

Gabriela Cristea este însărcinată.  Vedeta, care are 42 de ani își dorește de foarte multă vreme un copil, însă, în ciuda tratamentelor, acest lucru nu a fost posibil. Gabi Cristea și Tavi Clonda sunt în culmea fericirii și așteapă cu nerăbdare să își țină copilul în brațe.

Post-ul Gabriela Cristea, mesaj emoționant după ce s-a aflat că este gravidă. “Eu cred că fiecare dintre noi…” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *