05/06/2023

Nelu Curcă din La Bloc face profeții după ce s-a călugărit. “Se apropie timpul Antihristului și…”

Nelu Curcă din La Bloc face profeții după ce s-a călugărit. Mihai Coadă, unul dintre cele mai iubite personaje de pe micul ecran s-a retras din fața camerelor în 2013, atunci când a decis să se călugărească.

Nelu Curcă din La Bloc face profeții despre Apocalipsă. Într-o nouă inregistrare apăruta pe internet, in care fostul actor apare într-un dialog alaturi de un alt preot, face o marturisire incredibila cu privire la viitorul omenirii.

Nelu Curcă din La Bloc face profeții după ce s-a călugărit. “Se apropie timpul Antihristului și…”

Nelu Curcă din La Blo, mai aproape de Dumnezeu

„Vrajmasul ne bate cu armele confortului. Se apropie timpul Antihristului si nu prea mai e timp de ras”, a Mihai Coada. De asemenea, acesta a lăsat să se înțeleagă că regretă meseria pe care a ales-o. „Nu sfătuiesc niciun tânăr să dea la teatru”, a încheiat actorul.

Într-un interviu acordat  în 2012 pentru lumeacredintei.com, Mihai Coadă a povestit, printre altele, dificultăţile de care s-a lovit în timpul filmărilor la serialul „La Bloc”, care l-a făcut cunoscut unei întregi ţări.

„Eu le-am spus de la început: „Dragii mei, eu sunt creştin, nu prea îmi vine să spun orice glumă, nu pot să drăcui (acolo era şi aşa ceva în scenariu), nu pot să spun cuvinte deocheate. Şi mi s-a spus: „Uite cum e treaba: ce nu-ţi place, nu faci!”. Aşa a fost învoiala de la început. Pe parcursul serialului eu mi-am mai spus punctul de vedere în câteva ocazii.

 

 

Post-ul Nelu Curcă din La Bloc face profeții după ce s-a călugărit. “Se apropie timpul Antihristului și…” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *