22/01/2022

Mircea Lucescu, răvășit după eliminarea dramatică din Europa League: ”Am avut calificarea în mână. Ăsta-i fotbalul!” / VIDEO

Mircea Lucescu, răvășit după eliminarea dramatică din Europa League. Antrenorul român a apărut foarte abătut la conferința de presă, după ce Zenit St. Peterburg a condus 3-0 Anderlecht în manșa secundă, dar a luat gol în minutul 90 și a scăpat printre degete calificarea în optimi. În minutul 79, rușii au întors rezultatul din tur, care a fost 2-0 pentru Anderlecht. 

Il Luce” a dezvăluit ce le-a spus elevilor săi în cabină: ”În primul rând, le-am mulțumit jucătorilor pentru efortul depus pentru a recupera rezultatul și pentru a arăta difert față de echipa de la Bruxelles. Au reușit deplin, am dominat categoric acest meci. Am jucat cu inteligență, am fosrțat de fiecare dată când a trebuit să ajungem la gol. Am avut calificarea în mână. E foarte greu în astfel de momente când totul arăta că echipa merita să se califice să primește un astfel de gol. Ăsta-i fotbalul, se întâmplă”. 

Mircea Lucescu a explicat ce s-a întâmplat în fatidicul minut 90: ”N-a fost o relaxare din partea noastră, a fost o reacție a echipei adverse, care pierdea cu 3-0 și s-a aruncat pur și simplu. N-am avut capacitatea să întrerupem acest lucru. Faza golului lor a venit dintr-o situație pe partea dreaptă, chiar în fața băncii noastre, când în mod normal mingea trebuia aruncată peste apărarea adversă. Jucătorul a vrut să iasă, nu știu cu ce, cu pas scurt, a pierdut mingea, iar ei au venit în atac, au schimbat direcția și au centrat în careu. Nu se poate vorbi de relaxare. A fost o interpretare greșită a acelui moment. 

Am discutat cu jucătorii că trebuie să ne concentrăm pentru campionat. Jocul practicat, disponibilitatea fizică ne dă încredere”. 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published.