22/01/2022

Hot Chocolate Race 10/5 k: alergare, muzică și ciocolată! 8 aprilie 2017, ora 09:30, parcul Herăstrău.

Hot Chocolate Race 10/5 k: alergare, muzică și ciocolată! 8 aprilie 2017, ora 09:30, parcul Herăstrău.

Vă invităm să vă alăturați sâmbătă, 8 aprilie 2017, începând cu ora 09:30, tuturor pasionaților de mișcare care vor lua parte la prima ediție a Hot Chocolate Race 10/5 k, competiție ce face parte din seria de evenimente de alergare RUNFEST, organizată de MPG și susținută de Mega Image.

Cu o atmosferă energizantă, cu muzică pe traseu și o tematică dulce, Hot Chocolate Race 10/5 k așteaptă sute de alergători și susținători să se bucure de prima competiție din calendarul RUNFEST 2017.

Startul se va da în două valuri la ora 10:00, în parcul Herăstrău, la care vor fi prezenți aproape 700 de concurenți, adulți și copii, care au răspuns invitației la mișcare, și vor porni în curse de 5 km și 10 km desfășurate în decorul natural și proaspăt colorat de primăvară. Atmosfera de la Start va fi întreținută de DJ, MC Mihai Pali și de Bălașa Percussion Group, ai căror membri vor delecta participanții cu ritmuri alerte de tobe, pe fundalul muzical special ales pentru acest eveniment.

Înainte de a pleca în curse, concurenții vor avea parte de o sesiune dinamică de încălzire susținută de trainerul Horațiu Dumitrescu, urmată de ședința tehnică. Cum echipa MPG și-a propus să contribuie la creșterea nivelului de fericire al iubitorilor de mișcare, participanții prezenți la Hot Chocolate Race 10/5 k se vor bucura de mai multe momente de relaxare. Atmosfera va fi una plină de energie și voie bună, muzica îi va însoți și pe traseu, iar în zona de Start/Finish vor găsi un Photo Corner special amenajat unde au posibilitatea să își imortalizeze experiența de la eveniment. Tot aici se vor bucura de posibilitatea de a înregistra și transmite câteva amintiri live prietenilor, printr-un simplu click, cu ajutorul unui GifBox asigurat de Mega Image. La acestea se adaugă servicii și beneficii specifice evenimentelor sportive RUNFEST, care să le ofere tuturor o experiență cât mai plăcută.

Eforturile alergătorilor vor fi răsplătite cu ispite dulci, la finalul curselor, oferite de Mega Image în Chocolate Box: o delicioasă băutură preparată din ciocolată caldă, o porție de fructe proaspete, diverse sortimente de biscuiți și napolitane, garnisite cu un toping savuros de ciocolată. O altă surpriză este oferită de Raw Fit

 

Vegan care va îndulci participanții cu bomboane energizante de origine vegetală, fără zahăr și procesare termică, preparate din curmale, cocos și scorțișoară. Câștigătorii curselor competitive ale concursului Hot Chocolate Race 10/5 k, de la nivelul 1, se vor bucura de premii atractive ce constau în bani, produse, medalii și diplome. Mega Image va oferi un coș cu bunătăți campionilor de la nivelul 2 și 3 competitiv. La finalul evenimentului, fiecare concurent va avea ocazia să câștige la tombolă una dintre cele trei brățări fitness MiVia Essential 350, oferite de Mio Technology și MiViaTM, sponsori ai competițiilor RUNFEST.

Zona de Start/Finish a concursului din 8 aprilie 2017 este amplasată în parcul Herăstrău, în fața restaurantului Pescăruș, la peluza de la Roaba de Cultură, la zece minute de mers pe jos de la stația de metrou Aviatorilor, unde va avea loc întreaga desfășurare de forțe, iar pentru a vedea locația click aici.

Alergătorii prezenți în acest an la cursele RUNFEST se vor bucura de libertatea de mișcare dar vor contribui prin participarea lor și la SPRINTEN, un proiect umanitar dedicat copiilor cu deficiențe locomotorii. Prin fondurile strânse de SPRINTEN – www.sprinten.org – și cu sprijinul specialiștilor KinetoBebe, copiii aflați în program beneficiază de ședințe și tratamente necesare recuperării lor.

Detalii despre evenimentele de alergare RUNFEST găsiți pe www.runfest.ro și pe Facebook RUNFEST.

Vă așteptăm la cea mai dulce cursă a anului: Hot Chocolate Race 10/5 k!

***

Programul Hot Chocolate Race 10/5 k

Sâmbătă, 8 aprilie 2017, parcul Herăstrău

08.00: Ridicarea pachetelor de concurs

09.30: Închiderea ridicărilor de pachete

09.40: Sesiune de încălzire – cu Horațiu Dumitrescu, Personal Trainer Manager

09.50: Ședință tehnică

10.00: Start în valuri

11.45: Festivitatea de premiere

12.15: Tombolă

Post-ul Hot Chocolate Race 10/5 k: alergare, muzică și ciocolată! 8 aprilie 2017, ora 09:30, parcul Herăstrău. apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.