18/04/2024

12 lucruri pe care nu le știai despre Mickey Mouse

Mickey Mouse este unul dintre personajele de desene animate de care s-au bucurat generații întregi la rând. Mickey, Minnie, dar și ceilalți prieteni ai lor care încântă și copii din zilele noastre au o istorie întreagă în spate, primul desen animat Mickey Mouse fiind lansat în anul 1928. Iată 12 lucruri mai puțin știute despre îndrăgitele personaje: 

Walt Disney însuși a fost vocea lui Mickey Mouse timp de 18 ani, până când acest rol a fost preluat de Jim McDonald pentru încă 30 de ani.

Mickey Mouse a fost primul personaj de desene animate care a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Producătorul seriei ”Mickey și Piloții de Curse”, Mark Seidenberg, a lucrat la un restaurant care servea hot dog din San Francisco.

În 1929, Mickey Mouse a rostit primele sale cuvinte într-o animație. Scurt-metrajul animat se numea The Karnival Kid iar primele lui cuvinte au fost ”HOT DOG”

Lucruri mai puține știute despre Minnie Mouse

Numele întreg al acestui personaj este Minerva Mouse.

Garderoba simpaticei Minnie Mouse cuprinde peste 200 de rochii, iar personajul în sine a fost muză pentru o mulțime de designeri de renume, inclusiv pentru Victoria Beckham.

Walt Disney a fost și vocea din spatele acestui personaj ani la rând.

Ce simbolizează numerele de pe mașinile din noul serial ”Mickey și piloții de curse”

Toate numerele de pe mașinile Mickey și Piloții de Curse poartă însemnătate pentru fiecare pilot.

Numărul 28, care  poate fi văzut clar pe lateralul mașinii lui Mickey, se referă la 1928, anul în care a fost lansată prima animație de scurt-metraj cu Mickey Mouse.

Numărul 89 a fost ales pentru mașina lui Minnie și reprezintă cei 89 de ani de când ea a fost creată.

Mașina lui Pete are numărul 9, fiind o trimitere la cele nouă vieți pe care le trăiește o pisică.

Daisy și-a ales numărul 4 în cinstea celor patru prieteni ai săi – Minnie, Mickey, Donald și Goofy.

Noua animație Mickey și Piloții de Curse și-a făcut debutul la Disney Junior pe 22 aprilie și în fiecare sâmbătă dimineața de la ora 10.30 este difuzat câte un nou episod. Serialul dedicat preșcolarilor este plin cu aventuri îndrăznețe, avându-i ca protagonisti pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj Disney, și prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald. Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vremuri mai NOI, femei MAI GOALE…Evoluția COSTUMELOR DE BAIE, din 1980 până ÎN PREZENT!

Vă invităm într-o frumoasă incursiune în lumea modei. Studiu de caz: evoluția costumelor de baie, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *