23/05/2024

La doi ani, fuma 40 de țigări pe zi și era obez. După șapte ani, copilul care a șocat întreaga lume este de nerecunoscut

În urmă cu șapte ani, povestea lui Ardi Rizal a șocat întreaga lume. La doar doi ani, băiatul din Indonezia fuma nu mai puțin de 40 de țigări pe zi. Acum, la vârsta de nouă ani, copilul din Indonezia este de nerecunoscut.

Ardi Rizal a ajuns acum la vârsta de nouă ani. În urmă cu șapte ani, povestea lui făcea înconjurul lumii. Toate publicațiile publicau pozele cu el, în care micuțul fuma țigară după țigară. Mai precis, la doi ani, fuma 40 de țigări pe zi.

În plus, el avea un surplus considerabil de greutate. Viața lui era în pericol, însă oficialii unei organizații pentru protecția copilului au început să aibă grijă de el.

Astfel, băiatul a început să reducă dramatic țigările și să aloce mai mult timp activităților fizice apreciate de copiii de vârsta lui. El a reușit astfel să renunțe la fumat, dar și să scadă în greutate.

Acum, la vârsta de nouă ani, Ardi Rizal a reușit să scape de viciul păcătos, dar și să ajungă un elev model la școala sa.

Post-ul La doi ani, fuma 40 de țigări pe zi și era obez. După șapte ani, copilul care a șocat întreaga lume este de nerecunoscut apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *