15/07/2024

Cum arăta Paula Seling la începutul carierei. Înregistrare de senzație de la banchetul liceului unde a învățat | VIDEO

Cum arăta Paula Seling la începutul carierei. O înregistrarea video o înfățișează pe Paula Seling așa cum puțini o știu.

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian.

Este o cunoscută artistă interpretă, personalitate TV, compozitoare,fostă realizatoare de emisiuni radio, și jurată în cadrul show-ului X Factor, sezonul 1. Împreună cu Ovi, ea a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a.

A lansat mai mult de treisprezece albume (inclusiv trei albume de Crăciun) și peste douăzeci de single-uri.

În plan personal, cântăreața, care a lucrat într-o spălătorie auto, este căsătorită cu Radu Bucura.

Cum arăta Paula Seling la începutul carierei. Cânta cover-uri după hit-uri internaționale

Într-o înregistrare de colecție, Paula Seling apare pe scena Liceului Gheorghe Șincai, din Baia Mare, la un banchet la care a întreținut atmosfera.

Înregistrarea datează din anul 1994, când artista se afla la începuturile sale muzicale.

La acea vreme, Paula Seling avea 15 ani. Încerca să demonstreze că are talent muzical interpretând cover-uri după hituri internaționale, precum „Wild World”, melodie făcută celebră de Mr. Big.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/qNgBv1k6-PI” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Post-ul Cum arăta Paula Seling la începutul carierei. Înregistrare de senzație de la banchetul liceului unde a învățat | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *