30/11/2021

Delia a stârnit vâlvă cu un accesoriu pe care și l-a cumpărat. „Costă mai mult decât mașina lui Cheloo sau a lui Bendeac”

Delia a stârnit vâlvă cu un accesoriu pe care și l-a cumpărat. Artista i-a uluit pe fani cu poșeta pe care și-a achiziționat-o.

Delia, care a împlinit 35 de ani în februarie, este una dintre cele mai în vogă și mai de succes artiste de pe scena muzicală din România.

Chiar dacă are o agendă foarte încărcată, cu spectacole, emisiuni și diverse evenimente, cântăreața profită din plin atunci când are câteva zile libere pentru a călători peste hotare.

De data aceasta, vedeta, care de curând a explicat de ce nu are copii, a ales Franța. La Paris, pe lângă vizitele în diverse locuri demne de vizitat, a dat o fugă și prin magazinele de fițe.

Delia a stârnit vâlvă cu un accesoriu pe care și l-a cumpărat. Și-a luat geantă de fițe de mii de euro

Cântăreața și-a achiziționat o poșetă de firmă, de la un cunoscut brand internațional, al cărei pre’ este de câteva mii de euro.

În momentul în care și-a arătat geanta pe o rețea de socializare, delia a stârnit mare vâlvă printre fani.

„Asta sigur e o geantă care costă mai mult decât mașina lui Cheloo sau al lui Mihai Bendeac??”, i-a transmis un internaut, făcând referire la cei doi colegi ai Deliei de la emisiunea iUmor”, de la Antena 1.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.