14/06/2024

Leonardo DiCaprio a participat la un marş pentru climă, anti-Trump

Leonardo DiCaprio a participat la un marş anti-Trump organizat, sâmbătă, la Washington. Actorul s-a alăturat altor câteva zeci de mii de manifestanți care luptă împotriva încălzirii globale și denunță politicile de mediu ale președintelui, scrie Daily Mail.

Marșul pentru climp, la care a participat și Leonardo DiCaprio, cunoscut militant pentru mediu, a avut loc chiar în cea de-a 100-a zi de mandat a președintelui Donald Trump. Actorul care a câștigat premiul Oscar anul tecut pentru rolul din filmul The Revenant: Legenda lui Hugh Glass a participat la marș însoțit de un grup de amerindieni și a afițat o pancartă pe care scria ”Încălzirea globală e reală”.

Actorul a postat un mesaj pe contul său de Twitter în care spunea că ”Sunt onorat să mă alătur populației indigene care luptă pentru climă. Haideți alături de mine să fim alături de ei”.

Și modelul Christie Brinkley a participat la marș, purtând pe cap o coroană de flori și mesajul ”Să facem fiecare zi o zi cu aer bun”.

Mii de oameni s-au adunat, sâmbătă în Washington, pe Pennsylvania Avenue, în apropiere de Capitoliu și au mers în marș spre Casa Albă, purtând pancarte cu mesaje precum ”Make Earth Great Again”, ”Make America Fresh Again” sau ”Nu există Planeta B”. Multe mesaje, afişate pe banderole, promovau o economie ”mai verde”, în timp ce altele avertizau în legătură cu pericolele generate de lipsa de acţiune și denunțau declaraţiile controversate făcute de Donald Trump.

Leonardo DiCaprio a participat la un marş anti-Trump

Leonardo DiCaprio s-a implicat și în campania electorală fiind un susținător al lui Hillary Clinton și a lansat avertismente în privința pericolelor generate de schimbările climei terestre atacându-l în repetate rânduri pe Donald Trump. El a afirmat ”unei persoane care nu crede în încălzirea globală, în date, în ştiinţă şi în adevăruri empirice nu ar trebui să i se permită să devină preşedinte”.

În luna septembrie a anului trecut Leonardo DiCaprio a făcut un apel către Guvernul de la București, el postând pagina lui oficială de Instagram un mesaj despre România, prin care promovează o acțiune de ecologizare a pădurii din zona lacului Vidraru.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *