22/01/2022

Care sunt primele lucruri la care se uită Ilie Năstase când întâlneşte o femeie. Acum a aflat și Brigitte Sfăt

Care sunt primele lucruri la care se uită Ilie Năstase când întâlneşte o femeie. Fostul tenismen a recunoscut totul de față cu soția lui, Brigitte Sfăt.

Care sunt primele lucruri la care se uită Ilie Năstase când întâlneşte o femeie. Acum, acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. În cadrul unei emisiuni tv, acesta a făcut dezvăluirea. Deşi relaţia dintre Ilie Năstase şi soţia sa a rămas la fel de tensionată ca în urmă cu câteva luni, atunci când Brigitte a aflat de existenţa altei femei în viaţa lui Ilie, îndrăgitul tenismen îi este alături soţiei sâmbăta aceasta, de la ora 22:00, într-un interviu fără perdea la Antena Stars.

Care sunt primele lucruri la care se uită Ilie Năstase când întâlneşte o femeie

Provacată de Oana, Brigitte va vorbi despre lucruri mai puţin ştiute din viaţa lui Ilie. “Care e punctul sensibil al domnului Ilie Năstase? Să-i aduci aminte ce vârstă are!”, a spus sec bruneta, determinându-şi soţul să nu-i rămână dator. Ştiind că Brigitte nu e tocmai încântată atunci când el vorbeşte despre alte femei, Ilie Năstase i-a povestit Oanei care sunt primele lucruri la care se uită atunci când întâlneşte o femeie: “Mă uit la fund şi la mâini!”.

După ce a avut de pătimit din cauza operațiilor estetice și a jurat că nu mai trece pe la cabinetul medicului plastician, Brigitte Năstase a intrat în reparații capitale din nou. Soția lui Ilie Năstase nu mai vrea să audă de bisturiu, însă încearcă să-și remodeleze corpul cu ajutorul intervențiilor nonivazive.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.