25/06/2024

Mihaela Borcea, declarație pentru cea mai importantă persoană din viața ei. Și-a spus sentimentele pe față | FOTO

Prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, Mihaela, și-a aniversat una dintre cele mai importante persoane din viața sa. Ea a spus exact ce simte pentru omul respectiv.

Mihaela Borcea, care are un nou iubit, și-a aniversat tatăl, care a împlinit 78 de ani. femeia de afaceri a organizat o petrecere pe cinste pentru părintele său.

Evenimentul a avut loc la un restaurant, unde au fost prezente persoane apropiate și prieteni de-ai familiei.

De ziua tatălui său, Mihaela Borcea, care într-un interviu a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa, a strălucit, într-o rochie de culoare vișinie, până la genunchi. La petrecere, a fost nedespărțită de tatăl său și de familie, alături de care radiază.

Prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea a transmis un mesaj plin de emoție pentru părintele său, mesaj în care a spus foarte clar care sunt sentimentele care o încearcă atunci când vine vorba de acesta.

“Tăticul meu drag și scump mi-ai călăuzit pașii, m-ai îndrumat și m-ai învățat cum să fiu un om corect și bun. Pentru toate îți mulțumesc și te iubesc mult.

Azi la împlinirea frumoasei vârste de 78 primăveri îți sunt alături de ziua ta și îți urez din inimă, dragul meu tată, un sincer și călduros La mulți ani, frumosi și sănătosi alături de noi, și să rămâi veșnic la fel de blând și de iubitor.”, a spus femeia de afaceri.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Tudor Petruţ din “Liceenii” are emisiune TV la Los Angeles. ”Am acceptat cu mândrie şi avânt invitaţia!”

Actorul Tudor Petruţ, pe care publicul din România îl cunoaşte din seria “Liceenii”, acolo unde …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *