19/07/2024

Lora, cu sania în zăpadă. Imaginea care a stârnit reacții incredibile din partea fanilor

Lora, cu sania în zăpadă. Așa a apărut artista pe contul de socializare, într-o imagine postată pe Facebook, în urmă cu puțin timp.

Lora, cu sania în zăpadă, la câteva zile după Paște. Pentru că zilele acestea a nins în mai multe zone din țară, deși suntem în luna aprilie, vedeta a făcut publică o fotografie realizată în urmă cu câteva luni, când ne aflam în plină iarnă.

Lora, cu sania în zăpadă. Imaginea care a stârnit reacții incredibile din partea fanilor

Lora, cu sania în zăpadă. Imaginea care a stârnit reacții incredibile

Nu stiu de ce am simtit nevoia sa postez poza ast”,  a scris Lora pe Facebook.  Fanii s-au amuzat copios și nu au ezitat să comenteze în dreptul fotografiei. „De fapt s-a întors iarna”, „Se potrivește perfect” , „Ești minunată”, au fost părerile internauților.

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai multă vreme. De când ea a divorţat de Dan Badea, iar el s-a despărţit de Doiniţa Oancea, Lora şi Ionuţ Ghenu s-au afişat constant împreună. Cu toate acestea, cântăreaţa a susținut mereu nu are o relaţie amoroasă cu tour-managerul ei.  La începutul anului acesta, Lora a recunoscut relația, în mod oficial.

Post-ul Lora, cu sania în zăpadă. Imaginea care a stârnit reacții incredibile din partea fanilor apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *