18/04/2024

Cea mai grasă femeie din lume a pierdut jumătate din greutatea ei. Cât cântărește acum

Cea mai grasă femeie din lume a reușit să slăbească jumătate din greutatea ei, după ce suferit o operație bariatrică în India, menită să-i salveze viața. Eman Ahmed din Egipt a ajuns să cântărească 250 de kilograme, greutatea ei înainte de intervenția chirurgicală ridicându-se la 500 de kilograme.

Femeia a fost transportată în luna ianuarie în India, cu ajutorul unui avion cargo, deoarece nu era altă modalitate să fie transportată în siguranță. Acolo, ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale salvatoare, iar acum a ajuns să cântărească 250 de kilograme.

După ce a slăbit jumătate din greutatea ei, femeia în vârstă 36 poate să stea în picioare și încape într-un scaun cu rotile. Înainte să fie operată, Eman Ahmed își petrecea zilele întinsă în pat.

Ea nu mai ieșise din camera ei de mai bine de 25 de ani. Doctorul ei din India a afirmat, într-o declarație, că aceasta continuă să piardă rapid în greutate. El a subliniat că Eman a suferit un atac cerebral atunci când era încă un copil, iar de atunci a început să ia serios în greutate.

Mai precis, viața lui Eman Ahmed a fost dificilă încă de la naștere, când ar fi cântărit 5 kilograme, după cum susține familia ei. La vârsta de 11 ani, Eman a început să câștige serios în greutate, iar ulterior a fost nevoită să renunțe la școală, din cauza problemelor sale de sănătate.

Acum, echipa medicală așteaptă ca femeia să piardă și mai mult în greutate, pentru a efectua o tomografie pentru a analiza impactul cauzat de atacul cerebral. După ce a pierdut jumătate din greutatea ei corporală, Eman Ahmed nu mai este considerată “cea mai grasă femeie din lume”.

Post-ul Cea mai grasă femeie din lume a pierdut jumătate din greutatea ei. Cât cântărește acum apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *