29/05/2024

Ionuț Fulea a slăbit 41 de kilograme. Transformarea șocantă a interpretului de muzică populară

Ionuț Fulea a slăbit 41 de kilograme, în ultimele luni. Trasformarea cântărețului de muzică populară este cu adevărat șocantă, iar cele mai recente imagini cu acesta dovedesc acest lucru.

Ionuț Fulea a slăbit 41 de kilograme cu o dietă strică și multă ambiție. Recent, acesta a fost invitatul lui Cătălin Măruță și a promis că se va ține de cuvânt și va da jos kilogramele în plus. Vara trecută avea 126 de kilograme, iar acum acul cântarului indică doar 85.

Ionuț Fulea a slăbit 41 de kilograme. Transformarea șocantă a interpretului de muzică populară

Ionuț Fulea a slăbit 41 de kilograme și a devenit cel mai sexy interpret de muzică populară

Deși toată lumea a crezut că și-a tăiat stomacul, ei bine, nu asta s-a întâmplat. Ionuț Fulea a scăpat de kilogramele în plus, cu o dietă mediteraneană. Aceasta presupune cinci mese pe zi, la interval de patru ore. Astfel că, acesta poate mânca aproape orice, însă a renunțat definitiv la pâine.

 

Post-ul Ionuț Fulea a slăbit 41 de kilograme. Transformarea șocantă a interpretului de muzică populară apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *