09/06/2023

Mădălina Ghenea a fost dată de gol. Declarațiile lui o să o enerveze la culme. “S-a făcut consiliu să o exmatriculeze”

Mădălina Ghenea a fost dată de gol, de către Liviu Ionescu, omul din spatele succesului profesional şi financiar al multor manechine. Acesta a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre actriță.

Mădălina Ghenea a fost dată de gol, în direct la tv. Proaspăta mămică ar putea fi deranjată de declarațiile făcute de Liviu Ionescu.

Mădălina Ghenea a fost dată de gol, imediat după ce a născut

„Mădălina Ghenea a venit la un casting organizat de noi.  Avea 14-15 ani la Slatina la Casa de Cultură a Sindicatelor.  Mădălina Ghenea era o fată slăbuţă chiar sfrijită şi foarte timidă. A venit la acest casting şi în maxim un an a avut prima plecare prin agenţia noastră. A semnat cu noi. După câţiva ani s-a stabilit la Milano. Ea a avut o întrerupere la un moment dat şi aici trebuie să spun…. Când a venit la noi era la cel mai bun liceu din Slatina şi ştiu că a avut ceva probleme. A apărut într-o revista care se chema „După douăzeci de ani”. Acel editorial era de costume de baie şi s-a făcut consiliu profesoral să o exmatriculeze pe Mădălina Ghenea. Poate ei nu-i place faptul că povestesc chestia asta, dar mi se pare un exemplu. Să o exmatriculeze că a apărut goală asta a fost exprimarea că a apărut goală. Ea făcând un editorial de modă serios. A trebuit bineînţeles să se mute la un alt liceu ba chiar i s-a cerut chestia asta, un lucru foarte urat.” a declarat Liviu Ionescu pentru „Xtra Night Show”.

La începutul lunii aprilie, Mădălina Ghenea a născut o fetiță superbă. În timp ce multe cupluri aleg să petreacă ani buni împreună până să facă acest pas important, Mădălina Ghenea a rămas însărcinată chiar după prima lună de relație. Se pare că Mădălina a rămas însărcinată în Italia, acolo unde cei doi amorezi și-au petrecut vara. Imediat după ce au recunoscut că formează un cuplu, Matei n-a mai pierdut-o din ochi pe Ghenea.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *