22/01/2022

Mihaela Rădulescu îi face declarații de dragoste lui Felix Baumgartner. „Până la stratosferă și înapoi”

Mihaela Rădulescu îi face declarații de dragoste lui Felix Baumgartner. Dive de la Monaco este atât de îndrăgostită, încât nu ezită să-și expună public sentimentele.

Mihaela Rădulescu, care l-a remarcat pe Ștefan Bănică Junior la Uite cine dansează, este una dintre cele mai provocatoare vedete din showbiz-ul românesc.

Vedeta, care a fost căsătorită de mai multe ori și care are un băiat, Ayan, cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, formează un cuplu, în prezent, cu parașutistul austriac Felix Baumgartner, cel care a pozat-o de curând la iarbă verde.

 

Mihaela Rădulescu îi face declarații de dragoste lui Felix Baumgartner. E mai amorezată ca niciodată

 

Diva de la Monaco este din ce în ce mai îndrăgostită de sportivul austriac, care, la rândul lui, este topit după ea.

Pe o rețea de socializare, Mihaela Rădulescu i-a făcut o superbă declarație de dragoste celui care îi este partener de viață.

„Iubire. Până la stratosferă și înapoi :). Când 2 suflete dansează pe bătăi de inimă, viața are cea mai frumoasă muzică”, a spus Mihaela Rădulescu.

Post-ul Mihaela Rădulescu îi face declarații de dragoste lui Felix Baumgartner. „Până la stratosferă și înapoi” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.