16/09/2021

Adda și-a botezat băiețelul. Ținuta artistei a atras atenția tuturor. Ce rochie scurtă a purtat

Adda și-a botezat băiețelul, în acest weekend. Artista a postat pe contul de socializare, prima imagine de la petrecere, alături de soțul ei și micuțul Alexandru.

Adda și-a botezat băiețelul, iar petrecerea a avut loc la un restaurant din Capitală. Artista a avut alături oameni dragi din viața ei, iar evenimentul a fost unul reușit. „Cea mai emotionantă zi din viata noastra. Botezul lui Alexandru”, a scris artista în dreptul imaginii.

 

Adda și-a botezat băiețelul, în secret

Ținuta vedetei însă, a atras toate privirile. Deși nu a reușit să dea jos toate kilogramele acumulate pe timpul sarcinii, Adda a avut curajul să poarte o rochie foarte scurtă. Fanii au reacționat imediat. „Să vă trăiască băiatul”, „Felicitări”, „Ce frumoasă ești”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. Adda a născut, pe 22 octombrie   un băiețel perfect sănătos. Alexandru a avut la naștere 51 cm și 3,2 kg.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.