29/07/2021

Cea mai frumoasă ipostază de familie cu Daniela Gyorfi. Vedeta radiază când e lângă ei

Cea mai frumoasă ipostază de familie cu Daniela Gyorfi. Artistei i se citește fericirea pe față atunci când este în preajma partenerului de viață și a fiicei lor.

Daniela Gyorfi, care de-a lungul anilor a trecut de la celebritate la depresii crunte, este una dintre cele mai non-conformiste și mai provocatoare prezențe de pe scena muzicală din România.

Lansată ca artistă de muzică ușoară, vedeta s-a reprofilat și a ajuns să cânte și muzică de petrecere.

În vârstă de 48 de ani, cântăreața este mămica unei fetițe extraordinar de frumoase, Maria,pe care o iubește ca pe ochii din cap.

 

Cea mai frumoasă ipostază de familie cu Daniela Gyorfi. relaxare în intimitatea casei

Daniela Gyorfi, care a mărturisit că și-ar mai dori un copil la 48 de ani, și-a surprins plăcut fanii de pe o rețea de socializare.

Ea a făcut publică o imagine surprinsă în intimitatea casei sale, alături de partenerul său de viață, George Tal, și de fiica lor, simpatica Maria.

Vedeta radiază de fericire lângă cele mai importante ființe din viața ei. Fetița ei o face să strălucească, iar relația dintre mamă și fiică se vede că este una cu adevărat specială.

Post-ul Cea mai frumoasă ipostază de familie cu Daniela Gyorfi. Vedeta radiază când e lângă ei apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.