15/07/2024

Nadia Comăneci a vorbit despre relația cu Ștefan Bănică Jr. Ce a fost de fapt între ei

Nadia Comăneci a vorbit despre relația cu Ștefan Bănică Jr., după ce ani la rând s-au făcut speculații cu privire la aventura dintre cei doi. Fosta gimnastă a pus capăt zvonurilor și a dezvăluit ce fel de legătură a avut cu interpretul.

Nadia Comăneci a vorbit despre relația cu Ștefan Bănică Jr. și a declarat că nu a existat o relaţie de iubire între ei doi, ci doar au petrecut ceva timp împreună.

Nadia Comăneci a vorbit despre relația cu Ștefan Bănică Jr după ce toată lumea a crezut că s-au iubit

„Am fost prieteni, într-adevăr. (…) Nu făceam nimic ieşit din comun, decât să ieşi cu cineva la un film, la magazin, să te plimbi pe stradă, asta făceam”, a mărturisit românca la o emisiune radio.

O serie de imagini filmate în 1989, la o petrecere cu mai multe personalităţi ale vremii, fac valuri, iar ele au fost date publicităţii, la emisiunea „Un show păcătos”. Nadia şi Bănică Jr. apar îmbrăcaţi şi aranjaţi impecabil, socializează, râd, se simt bine și chiar fac glume piperate cu ceilalți invitați.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *