29/05/2024

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este pentru prima oară când Violeta își însoțește mama atunci când aceasta treuie să își onoreze proiectele.

Deși toată lumea se aștepta ca vedeta să fie însoțită de iubit, Andreea Marin nu este cu  acesta , ci cu Violeta, fiica sa.

 

Vedeta a postat o imagine cu ea, însă în descrierea ei a dezvăluit cine îi este alături. „Fotograful meu personal. Mamă şi fiică. Hobby”, a scris Andreea Marin.  „Eşti frumoasă! Îmbrăcată exact cum trebuie!, Eşti superbă, Andreea! ,  Ce frumos”, a au comentat prietenii virtuali în dreptul imaginii.

Andreea Marin și-a refăcut rapid viața după divorțul de anul trecut. Vedeta este fericită alături de Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, iar acest lucru se datorează și Violetei, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr, care a avut un cuvânt greu de spus în această privință.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Un comentariu

  1. Pe când cu… Ștefan cel Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *