29/05/2024

Divorțul lui Kamara le-a mărit veniturile artistului, soției și amantei. Onorarii la puterea a treia!

Divorțul lui Kamara s-a bucurat nu doar de audiență la TV, ci și de câștiguri frumoase în conturile protagoniștilor. Artistul a intrat în ”ecuație” puțin mai târziu, după ce i s-au satisfăcut toate pretențiile financiare.

Kamara este cunoscut drept o persoană discretă, mai ales când vine vorba despre viața sa personală.Artistul s-a ferit mult timp să-și expună problemele în public. A ținut ascuns chiar și faptul că divorțează. Bomba a explodat însă la tv, atunci când pe post a apărut Mădălina, amanta de atunci, apoi și Oana, soția. Kamara a intrat apoi și el în ecuație, dar doar după ce și-a negociat contractul. Evident, pe un onorariu aproape dublu decât cele două femei din viața sa. Doar el era personajul central, vedeta, ale cărui mărturisiri au constituit sarea și piperul emisiunilor desfășurate la o oră târzie, la Kanal D.

Artistul și-a respectat punct cu punct înțelegerea și a intrat chiar și în scenariile menite să facă audiență. Conștient că, în caz contrar, ar fi bun de plată, acesta a evitat să vorbească chiar și cu prietenii despre ceea ce urma să spună la televizor. A acceptat ca amanta și soția să-și arunce cuvinte grele și chiar să vorbească despre infidelitatea nevestei. Cert este că, din această poveste, chiar dacă imaginea celor două femei a avut ceva de suferit, Kamara a știut însă să evite ca acest scandal să-i afecteze cariera artistică.

 

Bărbat liber, fără obligații

Într-un final, rămas fără soție și fără amantă, după ce divorțul lui Kamara a fost întors pe toate fețele, artistul a făcut anunțul că nu-și dorește să se mai implice, prea curând, într-o relație.

„Am ajuns la concluzia că trebuie să schimb ceva dacă vreau să traiesc altfel viața mea și să opresc anumite lucruri. Mădălina nu este răul întruchipat, este o fată cu bune, cu rele, o fată ca toate fetele, dar care pentru mine a fost la un moment dat specială. (…) M-am căsătorit fără nicio televiziune lângă mine. Am ajuns în situația să explic anumite lucruri… Leon va rămâne mereu băiatul meu, iar ea (n.r. Oana) mama băiatului meu. Faptul că nu mai putem locui împreună creează acest amestec de sentimente, acea explozie. Sper din suflet să îmi revin. În acest moment nu mă văd implicat într-o relație serioasă cu cineva. (…) eu și Oana nu ne mai putem împăca”, a spus acesta, recent, la Kanal D.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *