18/04/2024

Andreea Bălan a ales invitațiile pentru botezul fetiței sale.“Cea mai frumoasă”

Andreea Bălan a ales invitațiile pentru botezul fetiței sale, ce va avea loc în prima săptămână după Paște. Prima persoană care a beneficiat de o invitație drăguță, a fost Jorge, care a devenit recent tată pentru a doua oară.

Andreea Bălan a ales invitațiile pentru botezul fetiței sale. Aceasta este înfăşurată într-o fundă roz şi are ataşat un ursuleţ de pluş.

Andreea Bălan a ales invitațiile pentru botezul fetiței sale.“Cea mai frumoasă”

Andreea Bălan a ales invitațiile pentru botezul fetiței sale ce va avea loc în curând

Încântat din cale afară, artistul a făcut imaginea publică pe contul de socializare și le-a spus tuturor că aceasta este cea mai frumoasă invitație.  „Cea mai frumoasă invitaţie la botez! Abia aşteptăm!”, a scris George pe contul său de socializare. Botezul Ellei va avea loc în prima săptămână după Paşte.

Cântăreața Andreea Bălan formează un cuplu cu actorul George Burcea, cel cu care s-a căsătorit la sfârșitul lunii martie, în America. Cei doi au împreună o fetiță, Ella, care în urmă cu câteva zile a împlinit 6 luni. Acum, artista se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez. Își va creștina fiica peste puțin timp, mai exact în prima sâmbătă după Paște.

Post-ul Andreea Bălan a ales invitațiile pentru botezul fetiței sale.“Cea mai frumoasă” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *