18/04/2024

Legătura dintre soțul Ancăi Țurcașiu și Mirela Vaida. “V-a plăcut în patul meu?” Nimeni nu a știut asta până acum

Legătura dintre soțul Ancăi Țurcașiu și Mirela Vaida, despre care nimeni nu a știut până acum. Cele două sunt bune prietene, iar prezentatoarea Acces Direct a povestit o întâmplare amuzantă în direct la tv.

Legătura dintre soțul Ancăi Țurcașiu și Mirela Vaida a stârnit amuzamentul tuturor. Prezentatoarea TV a dezvăluit un moment pe care l-a petrecut cu actriţa şi care, pe vremea aceea i-a cam dat bătoi de cap.

Legătura dintre soțul Ancăi Țurcașiu și Mirela Vaida

Legătura dintre soțul Ancăi Țurcașiu și Mirela Vaida despre care nu a știut nimeni

„Staţi să vă spun poveste despre mine şi Anca Ţurcaşiu, acum vreo 7 ani. Eu eram foarte obosită şi avusesem premiera cu specacolul „Rebecca” pentru care eu muncisem foarte mult(…) După o repetiţie între 3 şi 5 după-amiaza eu aveam pauză, iar Anca zice <Hai la mine acasă, că stau mai aproape, să dormi>. M-am dus la ea acasă, mi-a dat treningul ei, pătura ei şi m-am aruncat pe canapea o oră în care chiar am dormit pentru că la 5 aveam iar repetiţii. La premieră, vine un domn cu ochii albaştri, frumos, cu o dantură… şi zice <Bună ziua>…

La care el zice <Nu vă supăraţi, doamnă, v-a plăcut să dormiţi în pijamalele mele?>. Zic <Ce am făcut?>. Să nu mă audă soţul, vrea să mă saboteze, să îmi facă ceva, să îmi distrugă familia. Mă uit să văd stânga-dreapta, să nu vadă careva. Zice <Iertaţi-mă, v-a plăcut în patul meu, în pijamalele mele?>. Băi, să nu audă unul din presă că mi-a nenorocit viitorul. Apoi vine Anca şi zice <E Cristi dragă, e soţul meu. Nu ştiu dacă ai dormit în pijamelele lui, dar în patul lui sigur ai dormit când ai fost la noi acasă>”, a povestit Mirela Vaida la „Acces Direct”.

 

Post-ul Legătura dintre soțul Ancăi Țurcașiu și Mirela Vaida. “V-a plăcut în patul meu?” Nimeni nu a știut asta până acum apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *