23/02/2024

Nicolae Guță, lovitură dură din partea Narcisei. L-a dat în judecată

Nicolae Guță, lovitură dură din partea Narcisei, femeia care i-a dăruit un copil, pe Alberto. Se pare că bruneta l-a acționat în intsanță pentru plata pensiei alimentare, după ce manelistul s-a căsătorit cu Cristina.

Nicolae Guță, lovitură dură din partea Narcisei, atunci când se aștepta mai puțin. Aceasta vrea ca menlistul să plătească pensie alimentară și să se ocupe de creșterea lui Alberto.

Nicolae Guță, lovitură dură din partea Narcisei. L-a dat în judecată

Nicolae Guță, lovitură dură din partea Narcisei, care i-a declarat război

La scurt timp după ce a acționat în Instanță, Narcisa a postat câteva versuri ale unei melodii, pe contul de Facebook. „Cand ma vad dusmanii mei toti se ascund/ Ca ii cumpar la kilogram si ii vand /Oricat m-ati copia n-aveti valoarea mea/ Prea bine imi merge mintea”,  a scris Narcisa pe contul de socializare. La începutul acestui an, Nicolae Guță a dat-o afară din casă pe Narcisa.

Citește și


EXCLUSIV / Escrocii închiriază case inexistente! Megafestivalul UNTOLD de la Cluj atrage ca un magnet infractori de tot felul


 

Post-ul Nicolae Guță, lovitură dură din partea Narcisei. L-a dat în judecată apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *