13/08/2022

Internaționalul Ovidiu Hoban este un romantic desăvârşit de Dragobete. ”Astăzi este numai despre tine. Te iubesc!”

Internaționalul român Ovidiu Hoban este un romantic desăvârşit de Dragobete. ”Astăzi este numai despre tine. Te iubesc!”, declară fotbalistul.

Pentu internaţionalul român Ovidiu Hoban, legitimat în prezent la Hapoel Beer Sheva, campiona Israelului, familia este mereu pe primul loc. Recent, fotbalistul a sărbătorit-o pe soţia sa, Alina, care a împlinit frumoasa vârsta de 33 de ani. 

Într-una din zile, imediat după ce a terminat primul antrenament, Ovidiu a invitat-o pe Alina la unul din cele mai frecventate restaurante din oraşul Beer Sheva, recunoscut pentru specialităţile culinare din carne de raţă. Aici, soţii Hoban şi copiii lor au sărbătorit ziua de naştere a Alinei împreună cu o familie israeliano-română, ce locuieşte la Bucureşti. 

Spre seară. Ovidiu a organizat o altă petrecere în cinstea soţiei lui, în casa lor din Israel, unde au avut ca oaspeţi mai multe cupluri împreună cu cei mici. „Astăzi este numai depsre tine. Te iubim şi vrem să ai grijă de noi încă 1000 de ani! Mulţumesc pentru tot ceea ce faci pentru a fi o familie fericită. Te iubesc!”, i-a scris Ovidiu, soţiei sale pe contul său de socializare. 
Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.