09/08/2022
Bursa Avocatilor

O noua platforma online ce ajuta oamenii – Bursa Avocatilor www.bursa-avocatilor.ro

Bursa-Avocaţilor este puntea de legătură dintre clienţi şi avocaţi, dar şi dintre studenţii facultăţilor de drept din ţară, studenţi care doresc să colaboreze în cadrul unei forme de exercitare a profesiei de avocat, şi avocaţii dispuşi să-i primească. Această comunitate reprezintă şi o rampă de lansare pentru avocaţii tineri, nou intraţi în Barou, datorită faptului că vor putea lua cunoştinţă de cazuri pe care, dacă au disponibilitatea, le pot soluţiona.

Pe Bursa-Avocaţilor orice om îşi poate expune problema pe care o are, trimiţându-i-o unui avocat specializat în domeniul respectiv. Acel avocat are posibilitatea de a lua la cunoştinţă de problema expusă şi, în eventualitatea în care apreciază că o poate soluţiona, va contacta clientul care a formulat cererea.

Clientul are posibilitatea şi libertatea de a decide cu care dintre avocaţii care i-au răspuns la solicitare doreşte să colaboreze.

Avocatii vor primii e-mail-uri doar de la clientii din orasul lor sau din imprejurimi si doar in domeniul de activitate selectat la inscriere.

Orice avocat interesat de o astfel de colaborare are posibilitatea de a-şi face un cont pe Bursa-Avocaţilor.ro. El are la dispoziţie un formular în care se poate descrie pe sine şi profesia sa. Ulterior înregistrării va trebui să confirme înscrierea şi abia după confirmare îşi poate utiliza contul. Această măsură este necesară pentru a fi siguri că profilul avocatului este real. Menţionăm că nu vom face publice datele furnizate prin intermediul platformei noastre.

Ţinem cont de faptul că avocaţii nu au libertatea de a-şi face publicitate aşa cum pot face alte categorii profesionale, de aceea venim în sprijinul dumnealor oferindu-le posibilitatea de a lua legătura cu clienţi fără a le face publice conturile sau datele personale.

Clientul are un beneficiu enorm prin faptul că problema sa va fi studiată de mai mulţi avocaţi specializaţi şi va putea alege pe cel mai potrivit doleanţelor sale.

Inovaţia merge mai departe, sistemul dând posibilitatea şi studenţilor din cadrul facultăţilor de drept să se prezinte şi să-şi exprime dorinţa de a colabora cu o formă de exercitare a profesiei de avocat înregistrată în sistem. Acest lucru va stimula colaborarea dintre avocaţi şi aspiranţii la o asemenea profesie, va ajuta la formarea studenţilor ca practicieni şi la formarea unor avocaţi stagiari mai bine ancoraţi în realitate şi mai bine pregătiţi profesional. Acest lucru va avantaja profesia de avocat, clienţii şi întregul sistem juridic românesc.

Bursa-Avocaţilor este un sistem ambiţios al cărui scop principal este perfecţionarea colaborării dintre justiţiabili şi avocaţi precum şi sporirea calităţii serviciului de consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.