18/04/2024

O turistă britanică a fost înjughiată mortal într-un atac din Ierusalim

O tânără britanică a fost înjunghiată mortal într-un tren aglomerat din apropierea Ierusalimului Vechi. Potrivit primelor informaţii, turista a fost atacată de către un bărbat palestinian, relatează BBC News. Alte două persoane au fost rănite.

”Ţinem legătura cu autoritîţile după incidentul din Ierusalim”, a declarat un reprezentant al ministerului de Externe de la Londra.

Autorităţile israeliene au precizat că atacul a avut loc într-un tren din apropierea primăriei Ierusalimului.

Victima este o tânără britanică în vârstă de 25 de ani, deşi nu este clar dacă aceasta deţine şi cetăţenie israeliană. Aceasta a fost transportată imediat la un centru medical din apropiere, însă medicii nu au putut face nimic pentru a o salva. Alte două persoane – o femeie de 30 de ani, însărcinată, și un bărbat de 50 de ani – au fost rănite în atac.

Atacatorul a fost identificat drept Jamil Tamini, un palestinian în vârstă de 57 de ani, care locuia în jumătatea estică a Ierusalimului. Acesta era cunoscut pentru probleme psihice şi condamnat în 2011 pentru agresarea sexuală a propriei fiice.

Post-ul O turistă britanică a fost înjughiată mortal într-un atac din Ierusalim apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *