23/05/2024

Ce spune Mădălina Ghenea despre medicii care au ajutat-o să nască. Scene emoționante alături de fiica ei | VIDEO

Ce spune Mădălina Ghenea despre medicii care au ajutat-o să nască. Vedeta și iubitul ei au fost în vizită la doctorii cu care a născut la începutul lunii aprilie.

Mădălina Ghenea a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii aprilie, atunci când a adus pe lume o fetiță. Vedeta, care a avut probleme la naștere, are o relație cu Matei Stratan.

Cei doi au mers în vizită la medicii care au ajutat-o pe Mădălina Ghenea să nască.

„Nu le pot mulțumi îndeajuns de mult acestor două persoane speciale. Doctorii Dan și Diana Secara au fost aproape de noi încă de la început, îndrumându-ne până în momentul în care micul nostru miracol a decis să sosească mai devreme. Au fost aproape nouă dificile, dar absolut incredibile luni. Iar voi ați fost tot timpul acolo”, a spus vedeta despre doctorii care au ajutat-o să devină mămică, alături de care s-a fotografiat împreună cu iubitul ei, Matei Stratan.

Mădălina Ghenea, cele mai emoționante momente mamă-fiică

Mădălina Ghenea, care nu și-a arătat încă fetița în public, a postat, pe contul ei de Instagram, o nouă înregistrare în care apare alături de fiica ei.

Este una dintre cele mai emoționante înregistrări.  Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, Mădălina Ghenea își ține micuța pe picioare și o mângâie cu drag.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *