26/02/2024

Un italian se pregătește să investească la CSM Poli Iași. Toți italienii care au pus mâna pe cluburi din România le-au distrus!

Un italian se pregătește să investească la CSM Poli Iași. Toți italienii care au pus mâna pe cluburi din România le-au distrus!„Gazeta Sporturilor” a anunțat că CSM Poli Iași ar negocia cu un om de afaceri italian, care deține și pachetul majoritar de acțiuni al clubului Miami FC.

Riccardo Silva este investitorul de la Miami FC, echipă antrenată de cunoscutul italian Alessandro Nesta. Italianul în vârstă de 46 de ani deține o agenție extrem de puternică, MP & Silva, care se ocupă de drepturi media, servicii digitale și consultanță media.

Compania deține drepturi TV pentru cele mai importante competiții din lume: Premier League, La Liga, Bundesliga și Serie A, NBA, Formula 1 și Roland Garros.

Cei mai importanți clienți sunt Fox, ESPN, Canal +, Al Jazeera, EuroSport și CNN. În mai 2016, o companie din China a cumpărat 65% din acțiunile firmei.

Riccardo Silva FOTO: HEPTA

Riccardo Silva FOTO: HEPTA

Un italian se pregătește să investească la CSM Poli Iași. Prunea: „Suntem în discuții”

Suntem în discuţii cu o firmă din străinătate, care este interesată să preia echipa. Până la finalizarea negocierilor mi s-a cerut să nu fac public numele potenţialului investitor. Sper ca tratativele să se concretizeze şi Iaşiul să-şi propună, pe viitor, obiective pe măsura anvergurii oraşului”, a declarat ieri Florin Prunea.

CSM Poli Iași joacă în play-out fără niciun obiectiv.

De-a lungul anilor, mai mulți italieni au ajuns patroni ai unor cluburi din România, dar majoritatea „mariajelor” s-au încheiat prost. Adevărata Poli Timișoara a fost pusă pe butuci de Claudio Zambon. Angelo Massone le-a nenorocit pe Ceahlăul și pe Șoimii Pâncota și au mai fost și alții care au avut la fel de mult „succes”.

Post-ul Un italian se pregătește să investească la CSM Poli Iași. Toți italienii care au pus mâna pe cluburi din România le-au distrus! apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *