18/04/2024

Prima imagine cu sânii lui Cristi din Banat, după tratamentul hormonal. „Mă simt foarte slăbit”

Prima imagine cu sânii lui Cristi din Banat, după tratamentul hormonal. Artistul, care locuiește în Spania le-a arătat tuturor, decolteul lui.

Cristi din Banat, care  a davenit celebru cu piesa „Ca o apa cristalina”, ulterior el dezvaluind ca face parte din comunitatea gay, a luat o decizie radicală.

Prima imagine cu sânii lui Cristi din Banat, după tratamentul hormonal

 „La multi ani! V-ati distrat bine? Eu, in acest an, acasa, ma simt foarte slabit, pentru ca fac un tratament hormonal pentru cresterea sanilor. Depinde de organismul fiecaruia, pe mine ma afecteaza foarte tare, dar voi avea sani naturali, fara implant artificial. Tot in scurt timp, va arat rezultatul aici. Acum sufar foarte mult”, a scris Cristi din Banat pe contul lui de socializare.

Cristi din Banat, care s-a căsătorit cu iubitul lui în urmă cu ceva timp, s-a afișat pe internet în ipostaze incredibile. Cu peruci blonde și brunete, artistul are niște buze imense, siliconate.

Citește și

VIDEO/Neurochirurgii avertizează: sunt mulți copii cu sistemul nervos atacat de boli ale sărăciei. Adolescenții au afecțiuni ”bătrânești”

 

Post-ul Prima imagine cu sânii lui Cristi din Banat, după tratamentul hormonal. „Mă simt foarte slăbit” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *