29/07/2021

Răsfăț în familia antrenorului Flavius Stoican, după prima victorie în play-out cu Pandurii! Și-a trimis soția și fiica la salonul de înfrumusețare

Răsfăț în familia antrenorului Flavius Stoican, după prima victorie în play-out. Echipa Pandurii a învins la Chiajna (1-0)! Soția și fiica sa merg împreună la salonul de înfrumusețare.

Fostul jucător de fotbal Flavius Stoican, acum antrenor la Pandurii (marți joacă un meci important pentru evitarea retrogradării la Tg. Mureș) nu are de ce să își facă griji pentru familia sa, o dată cu mutarea sa temporară la Târgu Jiu, unde este antrenorul celor de la Pandurii din luna ianuarie a acestui an.

Soția sa, Maria, și fiica lor, Lorenna, știu cum să petreacă împreună timp de calitate dar și să aibă grijă de frumusețea și sănătatea lor.

Cele două fete, mama (39 ani) și fiica (18 ani) merg frecvent la un salon cochet din zona Romana pentru tratamente corporale și faciale, așa cum le-am surprins și cu ocazia acestui reportaj. În timp ce Maria este preocupata de obținerea unui ten cât mai tonifiat și fără riduri, adolescenta Lorenna pune mai mult accent pe condiția fizică, ea fiind una din cele mai valoroase jucătoare de handbal legitimate la clubul CSM București.

Din fericire pentru ele, în România a ajuns tehnologia Sculptor, primul echipament mondial de medicină estetică ce combină 5 terapii diferite cu rezultate complexe atât pentru corp şi pentru ten.
”Ne-am simțit minunat și îi mulțumim Alinei Almășan pentru ospitalitatea sa și a echipei sale. Procedurile de care beneficiem sunt extraordinare, au efecte vizibile de la primele ședințe. Eu îmi doresc un chip tânăr iar Lorenna își completează actiivtatea sportivă cu ședințe de tonifiere corporală”, a declarat Mari Stoican.

 

 

Post-ul Răsfăț în familia antrenorului Flavius Stoican, după prima victorie în play-out cu Pandurii! Și-a trimis soția și fiica la salonul de înfrumusețare apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.