25/10/2021

Dana Rogoz, creață și roșcată. Fanii au rămas mască atunci când au văzut-o

Dana Rogoz, creață și roșcată, pentru fanii ei. Actrița a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare deghizată în Micuța Dansatoare în spectacolul „Mecanica Inimii”.

Dana Rogoz, creață și roșcată pe Facebook. Vedeta și-a surprins prietenii virtuali la ceas de seară, când a făcut publică o fotografie în care apare total schimbată.

Dana Rogoz, creață și roșcană. Fanii au rămas mască atunci când au văzut-o

Dana Rogoz, creață și roșcată, în rolul Micuței Dansatoare

„În seara aceasta sunt Micuța Dansatoare în spectacolul „Mecanica Inimii” (regia Chris Simion), cu Marius Manole, Maia Morgenstern, Marian Ralea, Cosmin Dominte și cu mine”, a scris Dana Rogoz pe contul de socializare. „Ce drăguță ești”, „Ți-ar sta foarte bine și așa”, „Ești foarte tare”, au comentat fanii în dreptul imaginii de pe Facebook. Dana Rogoz, pe care telespectatorii din România o știu de pe vremea când juca rolul Abramburica într-o emisiune de televiziune, este foarte activă pe rețelele de socializare.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.