18/04/2024

Sărbătoare mare în familia Andreeei Bănică. De Paște, fiul ei împlinește 5 luni

Sărbătoare mare în familia Andreeei Bănică. Vedeta petrece alături de familia ei, în noua formulă, de patru, iar fiul ei, Noah împlinește 5 luni chiar în ziua de Paște.

Andreea Bănică este căsătorită de ani de zile cu Lucian, împreună cu care are doi copii, o fetiță Sofia și un băiețel, Noah, care a venit pe lume în noiembrie anul trecut.

După mulți ani în care a avut concerte de sărbătorile pascale, vedeta petrece anul acesta alături de frumoasa ei familie.

Artista este cu atât mai fericită cu cât este primul Paște pe care îl petrece în formulă completă de patru, iar băiețelul ei împlinește 5 luni chiar în ziua de Paște.

Sărbătoare mare în familia Andreeei Bănică. „Toată viața mi-am dorit să fac sărbătorile acasă”

 

Pe blogul său, Andreea Bănică a vorbit despre cum petrece Paștele anul acesta.

„Când eram acasă, la părinți, știu că ne pregăteam cu 3 zile înainte de Paște. Mama făcea piața, iar pe mine mă trimitea după pâine și borș, pentru ciorba de miel (dar nu ajungeam cu tot borșul acasă, pentru că îl beam pe drum). Seara mergeam la biserică și cântam în corul bisericii. Eram tare serioasă în biserică; stăteam până se termina slujba, ajungeam super obosită acasă. Dimineața luam masa cu părinții și sora mea, apoi îmi făceam gentuța cu multe bunătăți, luam casetofonul cu baterii, păturica, bicicleta și o tuleam în pădure cu prietenii, să sărbătorim Paștele între copii. Am niște amintiri foarte frumoase din acea perioadă.

După ce mi-am început cariera muzicală au fost mulți ani în care nu am știu ce înseamnă Paște, Crăciun sau zi onomastică. De ce? Fiindcă eu munceam… și munceam mult. Au fost multe nopți și zile pe care le-am pierdut pentru meseria mea și pentru oamenii pe care îi iubesc atât de mult.
Citește și:   Peripeții din a doua zi cu bebe: de ce ți-e frică nu scapi

Toată viața mi-am dorit să fac sărbătorile acasă și iată că anul acesta am ajuns unde mi-am dorit: pot să mă bucur de ceea ce am și să prețuiesc fiecare clipă petrecută în sânul familiei. Ieri am vopsit ouăle împreună cu Sofia. Am făcut 30 de ouă roșii singură, cât Sofi era afară la joacă. A venit târziu, cu mânuțele murdare de praf, dar cu gândul că o să vopsească ouă.

S-a spălat fuga pe mâini, și-a ales ouăle și culorile pe categorii și uite așa, aseară pe la nouă, Sofia vopsea ouă cu tăticul ei.  Lui Andreiuț, pentru că așa își alintă ea frățiorul, i-a vopsit cel mai mic ou cu mov și i-a lipit abțibild de diferite modele și culori. Pentru mine a făcut unul tot mov, lui Lucian i-a vopsit cu verde, iar bonei i-a făcut unul galben. A păstrat două și pentru bunicii ei. Era așa fericită că le-a făcut cu mânuța ei. După ce a terminat de vopsit s-a suit în pat, lângă Noah Andrei și a adormit fericită în aproximativ trei miunte.

Vom merge la împărtășit și spovedit, la slujba de înviere, să luăm lumină, apoi aducem acasă, ciocnim un ou și mâncăm cozonac. De obicei cumpăr multe lumânări pe care le aprind în diverse locuri prin casă și afară, așa că vom avea multe luminițe aprinse peste tot. În a doua zi de Paște, dacă o să fie vremea frumoasă, vom scoate masa pe iarbă, în grădina cu flori, vom aranja ca de sărbătoare, vom ciocni ouă roșii făcute de mine și ouă colorate făcute de Sofi.

Ne vom aștepta nașii, sora și nepoțica și pe Jorge alături de familie, cu pască, cozonac, ouă umplute, salată beauf, ciorbă de miel și de curcan, ciocolată de casă și tort de mere. Sigur o să ne treacă pragul și niște vecini simpatici care vor să ciocnească un ou cu noi și pe care îi așteptăm cu drag.

Va fi primul Paște în formula nouă, alături de micuțul Noah, care va împlini 5 luni în ziua de Paște, deci va fi pentru noi o dublă sărbătoare.

Pentru mine, cele mai frumoase sărbători sunt acasă, în familie, cu cei dragi apropiați nouă, cu liniște și pace în suflet!

Christos a înviat! Să aveți parte de fericire și multă sănătate”, a afirmat Andreea Bănică, care și-a donat părul în memoria mamei sale răpuse de cancer.

Post-ul Sărbătoare mare în familia Andreeei Bănică. De Paște, fiul ei împlinește 5 luni apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *