25/10/2021

Și-a ”încărcat” butelia cu…16.420 de țigări de contrabandă!

Inventivitatea traficanților pare să nu aibă limite atunci  când ”fișa postului” îi obligă să treacă dintr-o țară în alta cu marfă de contrabandă. Un moldovean din Republica Moldova a crezut că îi poate păcăli pe polițiștii de frontieră de la Sculeni, județul Iași, și și-a ”încărcat” cu butelia cu…16.420 de țigări de contrabandă! Șmecheria nu a ținut pentru că oamenii legii au interceptat transportul în baza unui pont.

Când abia se iviseră zorii, în vama Sculeni a oprit un autoturism Ford, înmatriculat în Polonia, condus de Grigore B., în vârstă de 40 de ani, din Republica Moldova. Omul, care intenționa să intre în România, habar nu avea că polițiștii de frontieră sunt cu ochii pe el de ceva vreme motiv pentru care a spus senin că nu are nici un fel de marfă de declarat. Când însă a văzut că mașina a îi este pusă pe rampă pentru a fi pregătită pentru un control amănunțit a făcut fețe-fețe.

Contrabandistul din Republica Moldova a fost prins la pont

Pontul polițiștilor de frontieră s-a dovedit a fi corect atâta vreme cât în butelia de gaz care alimenta autoturismul au descoperit nu mai puțin de 16.240 de țigarete de contrabandă. Marfa destinată pieței negre din România – a cărei valoare a fost estimată la peste 3.700 lei -, fusese ascunsă într-un locaș special făcut în butelia pentru gaz transformată de contrabandistul moldovean într-un mic depozit pentru țigări. Este vorba de țigarete ”Plugarul” cu timbru de acciză emis în Republica Moldova.

Și-a ”încărcat” butelia cu...16.420 de țigări de contrabandă!

Traficantul din Republica Moldova care și-a ”încărcat” butelia cu…16.420 de țigări, a rămas fără autoturismul care i-a fost confiscat

Traficantul care și-a ”încărcat” butelia cu…16.420 de țigări de contrabandă a rămas fără mașină

Moldoveanul traficant a fost amendat cu 5.000 de lei, dar ceea ce probabil l-a durut cel mai tare este faptul că polițiștii de frontieră i-au confiscat și autoturismul folosit la contrabandă. Legea spune că orice modificare tehnică adusă pentru a facilita contrabanda atrage după sine confiscarea, până la finalizarea cercetărilor, a mașinii în cauză.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.