06/12/2021

Soția lui Gabriel Cotabiță nu își dorește un copil. “Este convinsă că am făcut un sacrificiu enorm”

Soția lui Gabriel Cotabiță nu își dorește un copil. Declarația a fost făcută chiar de artist, care are numai cuvinte frumoase la adresa Alinei, cea care i-a devenit soție anul trecut.

Soția lui Gabriel Cotabiță nu își dorește un copil, deși este extrem de fericită și împlinită alături de unul dintre cei mai iubiți artiști. Interpretul a vorbit pentru prima dată despre posibilitatea de a deveni din nou tată.

Soția lui Gabriel Cotabiță nu vrea un copil cu artistul

”Pentru mine, Alina a început să gătească. Menține o curățenie de mă enervează. Am descoperit această femeie care mă iubește.  I-am zis că ar fi cazul să ne căsătorim și ea mi-a zis că credea că mi-am revenit. Ea este convinsă că am făcut un sacrificiu enorm că m-am căsătorit cu ea. Nici nu se pune problema de un moștenitor. Alina nu-și dorește un copil.”, a declarat Gabriel Cotabiță la Antena Stars.

Gabriel Cotabiță s-a căsătorit religios cu Alina pe 9 octombrie, la biserica Mihai Vodă din Capitală. Cei doi și-au dorit o ceremonie discretă, la care au participat doar cei apropiați.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.