25/01/2022

Mașina fostei iubite a lui Daniel Onoriu a fost incendiată. Acuzații grave la adresa pilotului de raliuri. „Mă amenința de câteva zile”

Mașina fostei iubite a lui Daniel Onoriu a fost incendiată, joi seara. Simona Chițac a postat pe contul de socializare un mesaj în care explică ce s-a întâmplat și îl acuză pe pilotul de raliuri că are legătură cu incendiul.

UPDATE 07.35: Simona Chițac a petrecut noaptea la poliție, unde a depus plângere pentru mașina distrusă și ar fi cerut și un ordin de restricție împotriva fostului său iubit. Cu toate acestea, rămâne ca ancheta să stabilească dacă incendiul a fost sau nu pus.

Multumesc tuturor de sustinere. Masina mea este dauna totala. Nu sunt prea multe de zis. La politie am spus ce am avut de spus si am declarat absolut tot, fara a incerca sa acuz in mod voit sau dusmanos. Inteleg ca dra proaspat casatorita spune ca are mesaje cum ca eu i-as fi chemat la evenimentul meu. Sau ca eu trageam in vreun fel prin mesaje de sotiorul ei. Tare mult as fi vrut SA LE VAD si eu (pentru ca ele nu exista).

Tot timpul mi-am dorit o viata linistita si am fost un om decent. Simt ca mi-am dezamagit familia, dar oamenii apropiati mie stiau exact cum sta situatia.

Niciodata dupa casatorie eu NU am incercat sa iau legatura direct sau prin interpusi cu acel om! Niciodata, direct sau prin interpusi eu NU am incercat sa iau legatura cu proaspata sotie. Dimpotriva! Am vrut sa fiu lasata in pace, sa pot avea liniste si armonie pe drumul meu. Nu am reactionat niciodata la niciun atac sau jignire, dar prin incendierea unei masini deja mi se pare ca s-au depasit granitele unei minti nevinovate. Mai ramane sa spuna ca eu mi-am dat foc singura la masina (eu neavand din pacate CASCO). Oamenii care vad si aud, nu sunt prosti…”, a scris aceasta pe Facebook.


Mașina fostei iubite a lui Daniel Onoriu a fost incendiată, în timp ce aceasta se afla la un eveniment umanitar, organizat în Capitală. Tânăra a făcut publică pe contul de socializare și o fotografie cu mașina personală.

Mașina fostei iubite a lui Daniel Onoriu a luat foc

„În aceasta seară, mașina mea a luat foc. La evenimentul umanitar pe care il organizam a venit si persoana care mă amenința de cateva zile. Este vorba de Daniel Onoriu, care nu a acceptat faptul că nu am vrut să ne mai împăcăm. De 3 zile era foarte insistent și alterna momentele în care îmi transmitea prin prieteni că mă iubește și cele de amenintari groaznice. Am înregistrări, mesaje, iar politia își va face treaba. Exista camere ăn zona si martori care au observat un BMW argintiu și cineva care a aruncă benzină pe mașina mea. S-a gasit si o surubelnita înfiptă în roată”, a scris Simona pe contul de Facebook.

Mașina fostei iubite a lui Daniel Onoriu a fost incendiată. Acuzații grave la adresa pilotului de raliuri. "Mă amenința de câteva zile"

Simona Chițac și Daniel Onoriu au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai multă vreme. În cele din urmă, cei doi au decis să se despartă definitiv.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.