30/11/2021

Teo Trandafir i-a spus fiicei sale că nu sunt rude de sânge. Reacția incredibilă a adolescentei

Teo Trandafir i-a spus fiicei sale că nu sunt rude de sânge. Vedeta de televiziune are o relație extraordinar de frumoasă cu fiica ei adoptată.

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir, care a fost căsătorită cu pilotul Alexandru Trandafir, este mămica unei fetițe adoptate, Maia, care s-a transformat într-o adolescentă superbă.

Vedeta a făcut recent un live pe Facebook împreună cu fiica ei. Cele două au avut un schimb de replici de pomină.

Teo Trandafir i-a spus fiicei sale că nu sunt rude de sânge. „Nu aș putea spune cuiva mama”

„Noi două ne-am întâlnit la un moment dat în viaţa ta, atunci când tu te-ai născut şi ne-am aşteptat ca la un moment dat să existe discrepanţe între noi. Mai ales că tu eşti într-o situaţie mai specială şi noi două nu suntem… cum spun oamenii, ‘rude de sânge’”, a declarat Teo Trandafir.

Maia, fiica lui teo Trandafir, a replicat imediat:

„Am clădit împreună o relaţie foarte strânsă. Ne înţelegeam din priviri, gesturi, mimică. Nu aș putea spune cuiva ”mama” care nu s-a implicat sub nicio formă în cultura pe care o am, în ce ştiu azi.

Şi asta cu sângele, după părerea mea, nu e cea mai potrivită chestie. Sunt fraţi de sânge care nu se înţeleg şi copii ”de sânge” şi tot felul care nu au relaţii tocmai potrivite cu părinţii lor”, a spus adolescenta.

Post-ul Teo Trandafir i-a spus fiicei sale că nu sunt rude de sânge. Reacția incredibilă a adolescentei apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.