25/06/2024

Cântăreața Angela Rusu s-a măritat pentru a patra oară la Las Vegas. Urmează nunta în România

Cântăreața Angela Rusu s-a măritat pentru a patra oară la Las Vegas. Artista are 43 de ani și își dorește să devină din nou mamă. Mai mult, aceasta a anunțat că va face o nuntă și în România.

Cântăreața Angela Rusu s-a măritat în secret, departe de România. Artista a făcut totul public în direct la tv și mărturisește că este mai fericită ca niciodată. Alături de miri au fost și Silviu Prigoană împreună cu soția lui.

Cântăreața Angela Rusu s-a măritat în secret la Las Vegas și vrea să rămână gravidă

„Suntem împreună de șase ani și jumătate! Important este ce simtim noi, noi sa fim bine. Am invatat din necazurile mele si chiar nu mai pun la suflet nimic din ce spune lumea!  N-am crezut ca o sa ma mai marit vreodata! Aveam o repulsie… După trei căsnicii… Toata lumea poate zicea: ma, dar ce-are asta? M-am tot gandit ce o să zica lumea, ce o sa spună copiii? Eu îmi doream pe cineva care să ma iubeasca, sa ma respecte! E un om bun, fetele mele au simtit imediat. Nu a făcut nimic special, dar fetele au văzut că mă face fericită, că le respectă!

Mă mărit și în țară. Daca facem și un botez. Ne dorim foarte mult un copil. Marius nu a mai fost căsătorit, el nu are copii. Îmi doresc un copil pentru că ne iubim mult. Vreau să am un copil, sa aiba un tata, sa ne bucuram de el, sa il crestem impreuna. De multe momente nu m-am bucurat cu fiicele mele cand erau mici, eram concentrata pe cariera. Acum altfel vad lucrurile la 43 de ani.  Mi-a spus ca, daca nu se va intampla, asta e voia lui Dumnezeu, o sa accepte. Nu sta cu mine pentru ca vrea sa ii fac un copil! Am stat de vorba foarte serios”, a declarat Angela Rusu la Kanal D.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *