30/11/2021

Laura Cosoi, în cele mai tandre ipostaze cu soțul său. Cum s-au afișat cei doi | FOTO

Laura Cosoi, în cele mai tandre ipostaze cu soțul său. vedeta a petrecut o minivacanță de vis în Anglia, alături de Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi s-a făcut remarcată ca actriță în diverse sitcom-uri de la noi. relația ei cu Smiley a făcut să curgă multă cerneală, dar relația lor s-a sfârșit fără ca cei doi să ajungă la altar.

În prezent, Laura Cosoi, care nu-și dorește un copil, este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, cu care formează un cuplu foarte frumos.

Cei doi au petrecut o vacanță romantică la Londra.

 

Laura Cosoi, în cele mai tandre ipostaze cu soțul său. S-au împlinit 2 ani de când a fost cerută de nevastă

La Londra, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au profitat din plin unul de prezența celuilalt. S-au fotografiat îmbrățișați, pe stradă, în iarbă, la restaurant, oriunde au fost împreună.

Gesturile tandre și privirile lor vorbesc de la sine despre dragostea dintre ei.

„Tocmai ne-am întors de la Londra, un oraș minunat în care primăvara s-a instalat pe deplin. Ne-am făcut obiceiul să vizităm capitala Angliei măcar o dată pe an, ca să-l vedem pe micuțul nostru Alexandru, finuțul care se face mare și devine tot mai înțelept. Această scurtă vizită la Londra ne-a încărcat bateriile și ne-a adus liniște.

După ultimele luni în care s-au întâmplat atât de multe, nu aveam nevoie decât de întoarcerea la natură și la noi. Pe 4.04 am aniversat 2 ani de cand Cosmin m-a cerut în căsătorie în bisericuța mică, în fața părinților pe versurile celor de la Grimus emoționându-mă până la lacrimi.
Ce bine este când poți să împarți totul cu cel de lânga tine! Pe noi așa ne-a binecuvântat bunul Dumnezeu. Cu dragoste ! :)”, a povestit Laura Cosoi, care a împlinit 35 de ani în ianuarie anul acesta.

Post-ul Laura Cosoi, în cele mai tandre ipostaze cu soțul său. Cum s-au afișat cei doi | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.