03/10/2023

Trupa OK WORLD WIDE a primit golden buzz de la Andi Moisescu. Moment unic la Românii au talent

Trupa OK WORLD WIDE  primit Golden Buzz de la Andi Moisescu.  În ediţia din această seară a show-ului „Românii au talent“  juratul a apăsat ultimul golden buzz şi astfel a trimis cel mai bun moment, în semifinală.

Trupa OK WORLD WIDE  primit Golden Buzz  din partea lui Andi Moisescu, vineri seara 7 aprilie. A avut răbdare şapte ediţii, a aşteptat momentul perfect, iar în această seară a apăsat butonul auriu pentru un număr la care nimeni nu se aştepta, unul dintre cele mai originale din acest sezon, un moment care îmbină perfect tradiţia cu elementele moderne.

Trupa OK WORLD WIDE primit Golden Buzz

 Trupa OK WORLD WIDE a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu, după un număr impecabil de dans

„Bravo, tată! Asta am vrut să văd! Anul ăsta mi-am propus să nu dau golden buzz până nu o să simt că nu mai pot. Superlativul absolut, e tot ce pot să spun! Nu pot decât să mă bucur. Este actul artistic al sezonului“, a declarat Andi Moisescu. „Înainte de calitate trebuie să creezi o super emoţie şi dacă ţi-a creat o super emoţie, arde-l“, a comentat şi Florin Călinescu.

Trupa OK WORLD WIDE primit Golden Buzz

Tot în cea de-a opta ediţie „Românii au talent“au urcat pe scenă patru concurenţi care au cucerit iremediabil publicul cu un număr plin de putere şi elemente care taie respiraţia. Momentul prezentat a surprins prin complexitate, gradul ridicat de dificultate şi mişcări executate perfect. „E ceva binecuvântat în partea asta de lume, unde pare că şi acceleraţia gravitaţională e mai blândă“,spune Andi.

<iframe width=”560″ height=”349″ frameborder=”0″ scrolling=”no” src=”http://romaniiautalent.protv.ro/video/get-video/video_url_identifier/35212/video_player_div/videoPlayer/video_player/cme/player_dimension/600X338/video_embed/1/article_category_url_identifier/EMBED”></iframe><br><a title=”Romanii au Talent 2017: Ok World wide – Breakdance” href=”http://romaniiautalent.protv.ro/video/romanii-au-talent-2017-ok-world-wide-breakdance.html”>Romanii au Talent 2017: Ok World wide – Breakdance</a> pe <a title=”romaniiautalent.protv.ro” href=”http://romaniiautalent.protv.ro/”>romaniiautalent.protv.ro</a>

Post-ul Trupa OK WORLD WIDE a primit golden buzz de la Andi Moisescu. Moment unic la Românii au talent apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *