23/05/2024

Un cuplu american a ucis o tânără însărcinată pentru a-i lua copilul

Un cuplu din Dakota de Nord a ucis o tânără însărcinată pentru a-i lua copilul. Cei doi sunt acuzați de crimă după ce ar fi omorât-o pe femeia de 22 de ani, însărcinată în luna a opta, pentru a-i fura copilul, scrie BBC News.

Savanna LaFontaine-Greywind, în vârstă de 22 de ani, era însărcinată în opt luni când a dispărut de acasă pe data de 19 august. Trupul ei a fost găsit duminică în Red River, înfășurat în plastic.

Moartea ei a fost tratată de la început ca o omucidere, a transmis poliția din orașul Fargo, iar două persoane, William Hoehn de 32 de ani și Brooke Crews de 38 de ani, au fost arestate în acest caz.

Cei doi au povestit variante diferite referitoare la felul în care au ajuns să aibă în grijă un nou-născut după ce tânăra Savanna LaFontaine-Greywind a fost văzută ultima dată intrând în apartamentul lor înainte de a dispărea.

Descoperirea trupului ei duce la oprirea căutărilor care au durat de opt zile și au implicat sute de voluntari, câini de căutare și ofițeri locali, de stat și federali.

Poliția presupune că bebelușul este fiica Savannei LaFontaine-Greywind, dar încă așteaptă rezultatele testelor ADN. Cuplul arestat se confruntă pe lângă acuzația de omucidere și cu cele de răpire și mărturie micinoasă.

În timpul audierilor, Brooke Crews a spus că a invitat-o pe LaFontaine-Greywind la apartamentul de la etaj și i-a explicat cum să-și inducă nașterea. Ea spune că două zile mai târziu tânăra mamă s-a întors și i-a înmânat un copil. Potrivit polițiștilor, ea „a recunoscut că a profitat de Savanna Greywind în încercarea de a obține copilul și, eventual, să-l păstreze pentur ea”.

După dispariția tinerei de 22 de ani, anchetatorii au efectuat trei percheziții în apartamentul celor doi fără a găsi vreo dovadă, dar pe data de 24 august, în urma unei noi percheziții a fost descoperit nou-născutul.

De cealaltă parte, bărbatul a povestit că a venit acasă de la serviciu pentru ao găsi pe partenera sa curățând sângele în baie și având copilul asupra sa. „Acesta este copilul nostru, aceasta este familia noastră”, a afirmat el. William Hoehn a recunoscut că a el este cel care a aruncat prosoapele și încălțămintea pline de sânge la un depozit de gunoaie din oraș.

Rezultatele unei autopsii preliminare efectuate marți au constatat că moartea lui LaFontaine-Greywind a fost „violentă”, dar nu conținea alte detalii.


Citește și: EXCLUSIV / A furat un cărucior cu tot cu bebeluș! O româncă a declanșat un scandal uriaș în Danemarca după ce a comis o infracțiune vecină cu răpirea


Post-ul Un cuplu american a ucis o tânără însărcinată pentru a-i lua copilul apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *