29/05/2024

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Am o fixație pentru femeile gravide. Sunt foarte incitat când văd una”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Numele meu este Gigi și am o problemă delicată, nici nu știu cum să o discut cu cineva. Am o fixație pentru femeile gravide… Sunt foarte incitat când văd una, dar, normal, majoritatea sunt și căsătorite. Poti să am relații sexuale și cu alte femei, dar adevărata plăcere așa vine… Încep să cred că aș avea nevoie de terapie. Crezi că e normal?

Adela răspunde:

Dragă Gigi,

Probabil, cea mai sigură cale de a te lecui de ”obsesia” ta este să iei de soție o femeie, să o lași însărcinată și să faci dragoste cu ea după pofta inimii, până când n-o să mai vrei tu. Așa, oricât de mult ți-ar plăcea ție, constați că lucrurile sunt extrem de complicate. De obicei, femeile gravide sunt și foarte atașate de soți, astfel încât probabilitatea să găseși o canditată pentru fantezia ta este scăzută drastic.

De asemenea, hormonii unei femei gravide sunt capricioși, iar apetitul ei poate oscila după niște legi care ne scapă complet nouă, muritorilor de rând. Dacă ideea te obsedează și nu vrei chiar să ajungi la psiholog, îți sugerez să încerci să nu-i mai acorzi atât de multă gravitate.

Având în vedere că e aproape imposibil de îndeplinit, nu există mari șanse să devii un pervers periculos. Acesta ar fi un punct de plecare pentru o viziune comică a situației. Dacă reușești să râzi de propria ta fantasmă, ea își va pierde puterea asupra ta și, treptat, nu te va mai obseda.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *