23/02/2024

Un jurat de la Uite cine danseaza, în doliu. Tocmai ce a anunțat că i-a murit un apropiat

Un jurat de la Uite cine danseaza, în doliu. Gigi Căciuleanu a anunțat moartea lui dan Mastacan, actor, scenograf și coregraf celebru.

Doliu pentru unul dintre cei patru jurați de la emisiunea Uite cine dansează, de la Pro Tv. este vorba despre renumitul coregraf Gigi Căciuleanu. Acesta a a anunțat, pe contul său de pe o rețea de socializare, despre dispariția unei mari personalități. A încetat din viață Dan Mastacan, celebru actor, scenograf și coregraf.

 

Un jurat de la Uite cine danseaza, în doliu. „Un OM extraordinar”

„O persoană, un personaj, un OM extraordinar, colaboratorul meu și complicele meu dintotdeauna, tovarășul meu pe drumul artei s-a stins la Paris pe 23 aprilie 2017, într-o duminică a Luminii de după Înviere, şi de ziua minunatului Sfânt Gheorghe, cel al marilor biruinţe…”, a anunțat Gigi Căciuleanu pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Post-ul Un jurat de la Uite cine danseaza, în doliu. Tocmai ce a anunțat că i-a murit un apropiat apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *